X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Betaalde verlichting

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
Datum: 19-05-2010
Kortgeleden stuitte ik op wéér een nieuw fenomeen in de spirituele wereld, "the reconnection" van Eric Pearl. Met verbazing heb ik gelezen over het werk van deze man, en met nog grotere verbazing heb ik moeten constateren, dat duizenden mensen zich van hun duurverdiende eurootjes laten beroven, om "verlicht" te worden of om te "genezen". Reeds 37 jaar wandel ik rond in de "spirituele wereld" en hoe meer ik zie, hoor en ondervind, hoe meer ik overtuigd raak van de gedachte, dat het uiteindelijk neerkomt op geld verdienen over de ruggen van wanhopige mensen.

Verlichting begint bij Je-Zelf

Zijn wij niet allemaal afkomstig van dezelfde bron? Zijn wij niet één ziel, één bewuste geest?
Hoe komt het dan, dat we zo zijn afgescheiden van elkaar en van onszelf. Is het niet de bedoeling dat wij als één ziel, één bewustzijn uiteindelijk overgaan naar de 5de dimensie, in één stroom van onvoorwaardelijkheid en Liefde.

Waarom zijn er dan nog steeds mensen, die hun "gaven"gebruiken met als enige doel...rijk worden.

Hoe is het toch mogelijk, dat de zalen waarin dit soort "healers"optreden nog steeds volstromen met mensen, die zoekende zijn, en dat mensen nog steeds bereid zijn 1800 euro neer te tellen, om ge-reconnect te worden met datgene dat zij vanuit hun geboorterecht bij zich dragen.
Is het niet schandalig, dat 1 man in 1 weekend 1.980.00,00 euro verdient over de ruggen van wanhopige mensen, die iedere strohalm aangrijpen om "verlicht" te worden. En dat, terwijl zij reeds verlicht zijn, en zich alleen maar open hoeven te stellen voor de kosmische energie, die voor ieder levend wezen gratis toegankelijk is.

Was het niet Christus, de grootste healer aller tijden, die zei: "laat de kinderen tot mij komen, want zij zullen de hemel bewonen"
Dit grote voorbeeld van verlichting rekende niet af aan de hemelpoort., maar gaf iedereen de gelegenheid terug te keren naar de bron, in onvoorwaardelijke liefde.

Het is niet mijn bedoeling te oordelen over de wijze waarop mensen denken te moeten handelen, dat is niet aan mij, het is alleen de verbazing die mij steeds weer ten deel valt, dat mensen die de gave hebben, anderen te helpen, dit niet doen, en dat verlichting nog steeds komt met een prijskaartje in deze 3de dimensie.

Ik spreek dan ook de hoop uit, dat iedereen die dit leest, en inmiddels connected zijn, hun wijsheid gebruiken, en zich realiseren dat er maar 1 manier is om tot totale bewustzijnsverandering te komen, is, onvoorwaardelijke liefde.

In La'Kech (ik ben jij, in een andere vorm)

Reacties op dit artikel
Suzan, 2010-07-29
( 0 )

Ik ben het met je eens dat sommige bedragen erg uit de hand lopen. maar dat je met helpen van mensen geen geld zou mogen verdienen vind ik klink klare onzin.
zelf behandel ik mensen met mijn energie, een zogenoemde gave (of zoals ik het liever zie een talent), en vraag ik daar een naar mijn idee redelijk bedrag voor.
volgens jou zou dit onredelijk zijn, maar als je auto stuk is ga je naar de garage en betaal je minsten het dubbele per uur. waarom zou je dit voor je eigen welzijn dan niet doen?
natuurlijk, iedereen heeft de "verlichting" in zich, maar sommige mensen hebben daar even hulp bij nodig en ik kan die hulp bieden. maar daarnaast moet ik ook gewoon huur betalen.
iedereen kan een brood bakken, maar ik betaal met veel plezier de bakker die mij, door zijn gave, een veel lekkerder brood levert
Apolonia, 2010-07-29
( 0 )

Natuurlijk heb je helemaal gelijk. Ik krijg ook betaald voor mijn diensten. Mijn artikel was niet gericht op mensen die vanuit hun ziel en hart werken en daarvan moeten leven, dat doe ik zelf ook. Mijn artikel is gericht tegen de belachelijke hoge prijzen die gevraagd worden aan mensen, met de belofte, daar verlichting in te vinden. Verlichting kun je niet kopen, die mag je ontvangen.

maar ik begrijp je reactie.

warme groet, apolonia
Normyo, 2013-09-01
( 0 )

Ik snap ook niet helemaal waarom mensen bereid zijn geld te betalen voor iets wat ze eigenlijk al zijn. Het zou wat dat betreft ook beter zijn als we elkaar weer in natura zouden gaan betalen, ik doe iets voor jou als jij iets voor mij doet, in dezelfde tijd die jij nodig had om iets voor mij te doen. Dus niet omdat ik van mijn vierde tot mijn 22ste gestudeerd heb mag je mij 1000 euro per uur betalen en omdat jij maar van je vierde tot je 18e hebt gestudeerd betaal ik je 50 euro per uur. Want waarom zouden mijn levensuren duurder zijn dan de jouwe?

Het enige positieve aan die miljoenen verdieners in de "spirituele" business is dat ze heel veel mensen werk bezorgen. Ze zouden het geld alleen wel veel beter kunnen verdelen en de mensen die ze helpen kunnen leren dat je kritisch mag zijn naar de mensen die geld vragen voor verlichting. Hoewel je hier eigenlijk moet spreken van verlichting van de beurs en niet de ziel.

Overigens doen al die mensen die zoveel geld uitgeven aan verlichting me denken aan het Engelse gezegde:
If you stand for nothing, you will fall for anything.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl