X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Praten met engelen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +4 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 05-10-2010
Auteur: Tane
Hoe vaak hebben wij niet het gevoel gehad dat we door iemand werden bekeken? Er zijn momenten dat we het gevoel hebben dat iemand ons aan het bekijken en aan het beschermen is. Maak je geen zorgen, het zijn geen stalkers. Het zouden best je engelen kunnen zijn.

Praten met engelen

Er wordt gezegd dat engelen de boodschappers van God zijn. Maar zij communiceren niet alleen maar met God. Engelen communiceren ook met ons. Er zijn mensen die geloven dat iedereen zijn eigen beschermengel heeft. Maar is het echt mogelijk om te praten met engelen? Er wordt gezegd dat engelen of gidsen met ons communiceren door middel van mentale telepathie en niet per definitie woorden gebruiken om met ons te praten.

Hoe praat je met je beschermengel?

Om met je beschermengel te praten heb je geen speciale gaven nodig. Alles wat er nodig is, is een moment van emotionele rust. Begin met spreken tegen je engelen. Je kunt bijvoorbeeld vragen om hun begeleiding en ondersteuning in het dagelijks leven. Soms is het genoeg om alleen maar de vraag stellen.

Communicatie gaat twee kanten op. Jij spreekt, anderen luisteren. Maar bij communicatie zul je ook zelf moeten luisteren. Luisteren naar onze beschermengel vereist geen bovennatuurlijke krachten. Engelen communiceren met ons door middel van mentale telepathie. Het kan dus lastig zijn om de berichten van engelen direct op te vangen en te begrijpen. Meditatie kan helpen om jezelf meer open te stellen voor deze berichten.

Naast het luisteren naar de innerlijke stem is het een goede gewoonte om ook te letten op schijnbare toevalligheden en signalen in ons dagelijks leven. Engelen laten gebeurtenissen op ons pad komen die wij soms negeren. Het is nodig om meer te letten op deze schijnbaar toevallige gebeurtenissen en symbolen. Deze geven namelijk antwoord op onze vragen.

Onze eerste reactie is meestal angst wanneer wij met deze toevalligheden te maken krijgen. Angst voor het onbekende en angst om te falen. Maar we moeten situaties accepteren zonder verwachtingen. Laten we genieten van deze signalen en hun betekenis in ons leven.

Het kan ook zijn dat onze beschermengelen al een tijdje tegen ons praten, maar dat wij moeite hebben met het aandachtig luisteren of het begrijpen van de boodschap. We leven in een maatschappij waar steeds meer druk op ons wordt gelegd. We kunnen het moeilijk vinden om de tijd te vinden naar iets te luisteren waarvan we niet weten of we het zullen kunnen horen.

Blijf geloven in je beschermengel

Geloof is belangrijk bij het contact met een geleidegids. Toch is ergens in geloven niet gemakkelijk. Het is een ware uitdaging in de hedendaagse maatschappij. Door de ontwikkelingen in de wetenschap en technologie staan steeds meer mensen twijfelachtig tegenover het bestaan van engelen. Naast meditatie is ook bidden een effectieve manier om in contact te treden met je beschermengel en met God.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl