X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De sleutel tot meesterschap

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Ludodeh Ludodeh Auteur op infoyo sinds
29 September 2010


Bekijk het profiel van Ludodeh
Datum: 15-10-2010
Auteur: Ludodeh
The Master Key System is het boek dat als pionier en tijdloos klassieker kan beschouwd wordt op het gebied van menselijke zelfontplooiing en manifestatie door de Wet van Aantrekking. Heel bijzonder aan het boek is dat het meer dan een eeuw geleden werd geschreven en er in 1912 reeds meer dan 200.000 exemplaren van verkocht werden.

In het boek wordt uitgelegd waarom sommige mensen, schijnbaar zonder veel inspanning, succes, geld en welvaart aantrekken in hun leven en waarom anderen een dagelijks gevecht moeten leveren tegen armoede, ziekte en tegenslag. Auteur Charles Haanel stelt dat de wereld “buiten” een reflectie is van de wereld “binnenin”. Alle kracht komt vanuit de geest.

Rhonda Byrne, auteur van The Secret, liet zich vooral liet inspireren door The Science of getting Rich, het voor haar baanbrekend boek van Wallace D. Wattles. The Master Key System stond echter ook model voor vele andere auteurs die hun medewerking hebben verleend aan The Secret. Vele bronnen vermelden ook dat The Master Key System het boek is dat Bill Gates zou hebben gelezen vooraleer zijn Microsoft-imperium wereldwijd uitgebouwd werd en van hem de rijkste man ter wereld maakte. De wijsheden in het boek van Charles F. Haanel zijn in een 24 weken-durende cursus gegoten. Samen vormen ze THE MASTER KEY SYSTEM, de sleutel tot het verwerven van liefde, welvaart en gezondheid in je leven. Op het einde van elke les, die in verschillende paragrafen is gegoten, krijg je een opdracht mee die je een week lang moet oefenen.  Deze oude wijsheden van 100 jaar geleden zijn nu nog zo relevant in onze 21ste eeuw omdat deze principes ver voorbij de grenzen van tijd en omstandigheden reiken en vanuit de diepste kern van het menselijk wezen komen.

Haanel stelt dat er eigenlijk slechts drie menselijke verlangens zijn die elke mens die ooit geleefd heeft, nodig heeft en wenst in zijn leven : liefde, gezondheid en welvaart. Al het andere is een afgeleide van deze drie. Elke mens kan liefde, gezondheid en welvaart verkrijgen in elke overvloed die hij wenst. De geheimen ervan staan vermeld in The Master Key System.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl