X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


2912, en dan

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
Datum: 14-12-2010
Heb jij wel interesse in het jaar 2012, en wat er dan gaat gebeuren. Kom en lees mijn artikel en praat mee. Je zult nog versteld staan van de uitkomst, en je af gaan vragen, wat is er nu werkelijk waar van al die verhalen

In de aanloop naar het jaar 2012 is er in de hele spirituele wereld een hype ontstaan van mensen die het licht gezien hebben, en denken te weten wat er gaat gebeuren. Van doemscenarioís tot het verhuizen van een select gezelschap naar een hogere dimensie, wisselen elkaar af.
En dat, terwijl het hele verhaal niets meer of minder is dan een herinnering aan een tijd, dat wij, als mensheid al reeds het hogere bewustzijn machtig waren, maar verloren hebben.
Dat wij, als mensheid deze herinnering verloren hebben is uitsluitend te wijten aan onszelf. In het tijdperk waarin we nu leven, krijgen we de kans ons weer te verbinden met deze herinnering, als gehele mensheid, maar ook ieder indiviueel.
Het enige dat we hoeven doen, is onze hartsverbinding te herstellen met  levend wezen op onze planeet, Moeder Aarde heeft zich hersteld, doordat het energetisch raster dat om Haar heen leeft, zich heeft hersteld, en het nieuwe bewustzijn beleeft zijn nieuwe geboorte, op dit moment in de tijd. Deze geboorte duurt in kosmische tijd tot het jaar 2015.
De tijd die ons rest, kunnen we gebruiken om ons te verbinden met de Liefdesvonk in onszelf, en die van ieder levend wezen.
Om de herinnering te trickeren, heb ik 9 filmpjes van YouTube gehaald, gemaakt door Drunvalo Melchezideck. Deze zijn te zien op mijn Hyve, en op mijn spirituele Hyve, Natuurlijk Beter.  Ik raad iedereen aan deze filmpjes zorgvuldig te bekijken en beluisteren.
Vergeet alles wat je tot nu toe als waarheid hebt aangenomen, en stel je Geest open voor de boodschap die deze man ons brengt.
Maak je helemaal leeg, en luister, zodat ook jouw herinnering terug zal komen en je zult voelen wat de waarheid achter deze boodschap is.
De boodschap is overduidelijk voor mij, en ik hoop ook voor jullie.

In LaíKech (ik ben jou, in een andere vorm)
Apolonia


Reacties op dit artikel
Methodist269, 2010-12-16
( 0 )

Beste ZonnenGodin,

Ik wilde je eigelijk vragen wat nou de Hyve is waar ik het op kan bezichtigen.

OP www.wanagiyata.punt.nl staan ook van deze zelfde spirituele geschriften van mensen die net zoals wij op weg zijn naar het licht.

en daar graag hun visie willen delen vooral op een verlichtende manier ipv een bezwarende.

ik heb bijzonder benieuwd naar je hyve, in good love


Methodist
Apolonia, 2010-12-16
( +1 )

Methodist, hier is mijn hyve adres...ik hoop je daar snel te zien
In La'Kech (ik ben jou, in een andere vorm)
http://apolonia5.hyves.nl/
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl