X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Een helend verhaal voor liegen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Astrid02 Astrid02 Auteur op infoyo sinds
03 September 2008


Bekijk het profiel van Astrid02
Datum: 12-09-2008
Auteur: Astrid02
Ik kreeg een vraag om een helend verhaal te schrijven voor een meisje dat erg vaak begon te liegen. Zij zag daar zelf geen kwaad in en het was moeilijk voor de ouders om hier iets mee te doen.De ouders van dit meisje waren gescheiden, en dit proces was niet helemaal soepeltjes verlopen. Ze hoopten nu dat ik iets kon betekenen.

Het idee

Ik heb me verdiept in de problematiek. Al snel had ik al een idee voor een verhaal.
Om het goed voor dit meisje te kunnen schrijven, had ik nog verschillende keren wat achtergrondinformatie nodig. Zodat het meisje wel wat meer houvast zou hebben aan het verhaal.

Het helende verhaal

Het verhaal gaat over een meisje dat lekker in de zon zit. Opeens ziet ze iemand voor zich staan, wat een engel blijkt te zijn. Ze gaat met haar mee ver weg het heelal in. Ze komt daar op een hele fijne plek. Daar laat de engel zien hoe ze nu leeft; dingen die goed gaan, maar ook dingen die minder goed gaan.
De engel legt haar uit dat zij, net als veel andere kinderen, op een andere manier communiceert. Ze probeert dat via het gevoel, wat veel mensen op Aarde totaal verleerd zijn.
Daardoor ontstaan er nogal eens misverstanden, wat het meisje weer in de problemen brengt. Ze krijgt ook te horen dat zij, net als vele anderen, er is om de mensen op Aarde verder te helpen. Omdat die er op dit moment toch wel een zooitje van maken.
Verder liet ze het meisje weten dat ze nooit alleen was. De engelen zijn altijd in de buurt. En ook komt er altijd ondersteunende energie via zon en sterren naar onze Aarde toe

De uitwerking

Ik weet dat het verhaal heel passend werd gevonden voor het meisje. Zo werd het verhaal ook verschillende keren gelezen en met tekenen nog extra ondersteund.
De uitwerking hiervan is goed geweest, en heeft het meisje ondersteund.

Tot slot

Dus als er iemand denkt: dit heb ik of mijn kind (eren) ook nodig, schroom niet en neem contact op! Ik doe dit graag voor iedereen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl