X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Nieuwe schoonheidstrends

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 18-01-2009
Auteur: AnnaStaal
Trends zijn er altijd, het houdt ons bezig en de economie op gang. Maar wat zijn de schoonheidstrends van 2009 zoal. Enkele opvallende opgesomd.

Botox

Botox We kennen Botox al en heeft over het algemeen nog steeds een negatief imago. Dit terwijl het voor kleine, irriterende schoonheidsfoutjes of verouderingsproces een prima oplossing is. Voor m.n. de kleinere ingrepen zullen de verzoeken voor Botox filling toenemen. Denk hierbij aan de irriterende lijntjes om de lippen. Probeer eens rode lippenstift langer als een uur te dragen zonder er als clown uit te gaan zien. Of de ene diepe rimpel die je krijgt als je zaken aan het overdenken bent en die plotseling definitief in je hoofd gegrift staat.

Groen op het gezicht

Een beetje letterlijk en het meeste figuurlijk. Enkele groentinten op de ogen gaan het goed doen, maar m.n. producten verantwoord maken wordt de trend. De consument wil meer verantwoorde producten en eindelijk gaat de cosmeticawereld daar in mee. Werd wel tijd!

Haar back to basic

De boblijn die er al een tijdje is, gaat langzaam naar de achtergrond verdwijnen. Het werd ook wel tijd dat er weer eens iets anders kwam. Maar of de back to basic vlechten nou hetgeen is waar we op zitten te wachtenÖ? Het is sowieso wel handig dat het haar hiervoor langer is en als dat er niet is, moeten we het er eerst aanknopen om het vervolgens in de lengte met grote grove vlechten weer op ons hoofd te leggen.
Een andere trend en minder back to basic is asymmetrie. Niet het hele kapsel zoals in de jaren 80, maar de pony of de voorste lokken.

Ogen als blikvangers

Als we ons dan toch opmaken dan mag de nadruk op de ogen komen te liggen. Oogpotlood en eyeliner doen het goed, maar vervaag de lijntjes wel een beetje. Een beetje gothic mag, maar niet te veel. Combineer opvallende ogen met een zachte kleur lippenstift of gloss.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl