X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Parfum en cosmetica tips: Deel 1

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van wimheylen wimheylen Auteur op infoyo sinds
13 Maart 2010


Bekijk het profiel van wimheylen
Datum: 22-03-2010
Auteur: Wimheylen
Een wereld zonder parfum is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Iedereen gebruikt het , van klein tot groot, mannen of vrouwen, echt iedereen. Iedereen wil lekker ruiken, zowel op het werk als privé. Ook cosmetica komt steeds vaker voor. Zeker bij vrouwen, maar de laatste tijd ook meer bij mannen. Om jullie, de steeds groter wordende groep van mensen die er graag netjes en verzorgd voorkomt heb ik, Wim Heylen, enkele tips over het gebruik van parfum en cosmetica op een rijtje gezet.

Parfum

Parfum WAAR BRENG JE BEST PARFUM AAN
Parfum breng je best aan op de pols, aan de keel, achter de oorkwabben en (voor de vrouwen) tussen de borsten. Volgens Coco Chanel breng je parfum aan waar je gekust wil worden. Tests wijzen aan dat je parfum best aanbrengt op plaatsen die warmte afgeven zodat het parfum zich beter kan verspreiden.

HOE HET BESTE PARFUM BEWAREN
De meeste parfumflesjes zijn mooi en elegant gemaakt en ogen mooi op je dressoir of makeuptafeltje, maar weet je dat het heel slecht is om jou parfum op deze plaatsen te bewaren? Parfum bewaar je best op een donkere en droge plaats. Stop het flesje steeds terug in het doosje en berg deze op in een kast die in een droge plaats staat. Als parfum te lang in het licht staat dan kan er een chemische werking opduiken waardoor je lievelings parfum helemaal anders gaat ruiken.
GEBRUIK PARFUM, DOUCHEGE ENZ ZOVEEL MOGELIJK MET DEZELFDE GEUR
De meeste mensen douchen zich met met douchegel die bijvoorbeeld naar lavendel ruiken en , parfumeren zich met parfum die naar meiklokjes ruikt enz. Dit geeft een kakofonie van geuren welke niet zo aangenaam is. Kies er daarom voor om je zoveel mogelijk douchegel en parfum met dezelfde geur te gebruiken.
WISSEL REGELMATIG AF VAN GEUR
Als je steeds dezelfde geur gebruikt dan kan het zijn dat je na een tijdje niet meer ruikt welke parfum je nu aan hebt. De meeste mensen beginnen dan meestal te overdrijven met de hoeveelheid parfum die ze aanbrengen. Dit tot ongenoegen van de mensen waarmee ze omgaan. Wissel daarom regelmatig af van geur. Ik raad aan om twee a drie geuren in uw assortiment parfums te hebben. Je kan ook onderscheid maken in parfum voor op het werk, parfum voor naar een party te gaan en parfum voor speciale gelegenheden. Verwen uw partner ook eens regelmatig door een parfum aan te doen die hij heel graag ruikt.
TIP Doe als je op stap gaat met de bedoeling om te verleiden parfum met Feromonen aan. Hierin zitten lokstoffen in.
ZORG DAT JE KLEINE FELSJES PARFUM BIJ DE HAND HEBT.
Een flesje parfum is niet zo handig om in uw jas of handtas mee te nemen. Daarom zijn er parfummerken die kleine flesjes parfum op de markt brengen om dit op te lossen. Zo heb je steeds je favoriete parfum binnen handbereik.

Cosmetica

Cosmetica EEN SEXY LOOK MET EYELINER
Als je eyeliner boven je oog doet, trek het streepje dan een stukje door, dan spreken je ogen wat meer en geeft het een sexy look. (Een Gouden tip voor als je naar een party gaat)
GEZICHTSVORM SHAPEN
Shapen is een vorm van cosmetica aanbrengen die “professionals” regelmatig toepassen om accenten in het gezicht te verleggen. Bijvoorbeel: ja kan een neus smaller laten lijken door aan de zijkanten een schaduw aan te brengen en op de neus een subtiele highlight. Een breed voorhoofd kan je dan weer wegwerken door een schaduw aan te brengen aan de haargrens en de slapen. Let er wel op dat de schaduwtinten mooi samensmelten met het gezicht. Werk ook niet met te donkere tinten. Gebruik een poeder of foundation die 2 tinten donker is dan je huidskleur.
GEBRUIK EEN BRONZER VOOR EEN MOOI BRUIN KLEURTJE
Hou je van een zonnige uitstraling? Gebruik dan een bronzer, want een bronzer is ideaal om een gebruinde huid na te bootsen of het gebruinde aspect van de huid te benadrukken. Heb je een lichte huid, gebruik dan een lichtere tinten. Heb je van nature een bruinere huid dan kan je voor de donkere tinten gaan.
IN WELKE VOLGORDE COSMETICA AANBRENGEN
Als je een mooi verzorgde look wil hebben dan moet je zeker onderstaand stappenplan volgen. Hierin wordt precies uitgelegd in welke volgorde jij het best jou cosmetica kan aanbrengen.
1. Foundation: Eerst breng je een foundation aan. Deze zorgt ervoor dat je een gelijke huidskleur krijgt en vangt kleurveranderingen zoals vlekken en sproetjes op.
2. Oogschaduw en blos: Oogschaduw en blos zorgen voor de contouren. Met deze 2 kan je jou look verfijnen. Zie je er graag theatraal uit of hou je het liever bij natuurlijk.
3. De details aanbrengen met eyeliner, mascara of lippenstift. Deze drie producten MOET u als laatste aanbrengen. Mocht je deze in een eerdere fase aanbrengen dan zou deze er wel eens vervaagd kunnen uitzien en dat willen we ten alle tijden vermijden.
OPTISCHE VERJONGING DOOR ROUGE AAN TE BRENGEN
Vind je dat je huid er wat verouder uitziet, dan moet je zeker overwegen om rouge aan te brengen. Rouge zorgt namelijk voor optische verjonging en stimuleert de vermoeide huid. Als rouge goed is aangebracht kan het zelfs een correctie van de gelaatsvorm teweeg brengen door het accentueren van bepaalde delen van het gelaat.

BRON: http://wimheylen.fmmember.com

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl