X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Beauty in de winter

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van naate naate Auteur op infoyo sinds
15 November 2008


Bekijk het profiel van naate
Datum: 24-11-2008
Auteur: Naate
In de winter moet ons lichaam veel lijden door de koude winden en de droge lucht van de verwarming. Binnen de kortste keren heb je schrale lippen, doffe haren, een droge huid of wintervoeten. Extra verzorging is dus niet overbodig.

Droge huid

Een van de winterkwaaltjes is een droge huid, een huid die snel irriteerd en gaat jeuken. Wat je hier tegen kan doen is een douchecreme en zeep op basis van olie gebruiken. Niet te vaak en te heet douchen. Producten met alcohol erin vermijden. Je huid vaak en goed insmeren met cremes en af en toe het raam open zetten, zodat de lucht binnen niet te droog wordt.

Doffe haren

In de winter lijdt je haar erg veel onder de barre weersomstandigheden. Extra aandacht is dus nodig. Was je haar niet te heet, maar met lauw water. Masseer met je vingertoppen de shampoo voorzichtig in je haar. Kam je haren pas als het handdoek droog is. Neem regelmatig een haarmaskertje. Gebruik altijd stylingsproducten als bescherming tegen het fohnen en droog en kam je haar voorzichtig.

Schrale lippen

Schrale lippen kunnen erg vervelend zijn. Ze zijn door de droge lucht van de verwarming gaan schilferen en barsten. Daarom moet je ze goed insmeren met een lekkere lipbalsem en veel drinken, zodat je geen vocht tekort komt. Wat je vooral niet moet doen is je lippen nat likken. Hierdoor drogen ze alleen nog maar meer uit. Als je echt helemaal gek wordt van je lippen en niks werkt, smeer dan voordat je naar bed gaat babyolie of pindakaas op je lippen als 'lipmaskertje'.

Wintervoeten

Iedereen heeft hier wel eens last van. Bevroren, rode voeten als je net naar buiten bent geweest, die erg gaan jeuken als je ze probeert te verwarmen. Als je hier vaak last van hebt kan je dit voorkomen door regelmatig je voeten te masseren, wollen sokken te verkiezen boven synthetische sokken, het nemen van warm-koud wissel voetbaden, het insmeren met zalf voor je naar buiten gaat en niet te kleine schoenen aan te trekken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl