X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Stoppen met roken door middel van lasertherapie

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van jocelyn jocelyn Auteur op infoyo sinds
22 September 2008


Bekijk het profiel van jocelyn
Datum: 16-11-2009
Auteur: Jocelyn
Stoppen met roken is voor de een makkelijker als bij de ander. De een heeft veel last van bijwerkingen en de ander heeft er nagenoeg nergens last van. Er zijn meerdere manieren om te stoppen met roken: Pleisters, kauwgom, pilletjes, cold- turkey ( ineens stoppen ) en je hebt ook laser therapie. Een behandeling die als pijnloos wordt ervaren en vele mensen geholpen hebben met het stoppen met roken, en door veel ziektenkostenverzekeraars ( deels ) vergoedt wordt.

De eerste stap

Je bent er nu dan eindelijk uit: Roken is slecht voor je gezondheid, het slokt veel tijd op, en het kost ook nog eens een heleboel geld. kortom: Roken is een verschrikkelijke verslaving waar je afhankelijk van bent geworden, en daar wil je vanaf. In eerste instantie ga je natuurlijk proberen om de sigaretten links te laten liggen. Cold- Turkey. Ineens ervan af. Dit werkt echter niet voor iedereen. Je kunt last krijgen van bijwerkingen zoals rusteloosheid, trek, duizeligheid en natuurlijk de onvermijdelijke drang om een sigaretje op te steken. Deze dingen verslaan vaak je wilskracht om te kunnen stoppen. Je zou nu laser- therapie kunnen overwegen.

Lasertherapie

Lasertherapie is een behandeling wat ongeveer een uurtje duurt. Met een laserpen gaat de therapeut(e) een aantal punten op je hand en hoofd langs om het lichaam te stimuleren voor het aanmaken van endorfine, die je een gevoel van rust geeft, en het versneld afvoeren van de afvalstoffen. De punten die behandeld worden zijn: de polsen, de handpalmen, de oren, beide kanten van de neus en voorhoofd. Door deze punten te behandelen, wordt het lichaam in werking gesteld. Doordat het lichaam gestimuleerd wordt, zullen de bijwerkingen van het stoppen niet of weinig naar voren komen, waardoor het makkelijker is om de eerste dagen door te komen en een sigaret links te laten liggen.

Na de behandeling

In de meeste gevallen zal er gemerkt worden dat de drang naar een sigaret nagenoeg nihil is na de behandeling. Dit is het begin. Nu is het belangrijk om het zo te houden. De therapie is een hulpmiddel, geen wondermiddel. Alhoewel het allemaal wel makkelijker wordt gemaakt. Drink genoeg water, en probeer dingen te vermijden waarbij een sigaret een gewoonte was. Denk hierbij aan een kop koffie, een borrel etc. Je zult zien dat het dan een stuk makkelijker gaat. Mocht het nu toch zo zijn dat er bijwerkingen optreden, of de drang die blijft of komt terug, is het misschien raadzaam om de behandeling nog eens te doen. De meeste behandelpraktijken bieden dit ook geheel gratis aan. Pak dit aan indien je denkt dat dit nodig is. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk wel dat er een goede wil is om te stoppen. Als er niet voor de volle honderd procent achter wordt gestaan, is de kans op succes klein.

Reacties op dit artikel
Cobie van eekelen, 2010-02-22
( +1 )

Wil graag stoppen met roken wat is de dichtsbijzijnde in bergen op zoom
cobie van eekelen
cobievaneekelen2home.nl
Truus trilsbeek, 2010-09-12
( +1 )

De dichtsbijzijnde is :

ROOKSTOP
DE STOK 24
ROOSENDAAL
0165 399000
www.rook-stop.nl
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl