X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Leven met een coke verslaafde

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van shirley78 shirley78 Auteur op infoyo sinds
14 Juli 2010


Bekijk het profiel van shirley78
Datum: 19-07-2010
Auteur: Shirley78
Cokeverslaving komt veel voor op de wereld. Enkel in Nederland zijn er erg veel cokeverslaafde. Veel dames en heren krijgen in hun leven te maken met een partner die verslaafd is aan coke. Dit zijn meestal heftige relaties.

Cokeverslaving is een heftige verslaving. De meeste verslaafden ontkennen dat ze een verslaving hebben. Voor de partner van een verslaafde is het een heftig leven. Telkens te maken krijgen met onzekerheden en leugens. Als partner wil je geloven dat je partner de coke niet nodig heeft. En dat diegene er vanaf kan blijven.helaas is dit in de meeste gevallen niet het geval. Als partner van een verslaafde moet je ook sterk in je schoenen staan om ook niet meegtrokken te worden in de verslaving. Want tja laten we een leuke gezellige avond hebben en samen een lijntje nemen. De verslaafde zal er alles aan doen om aan zijn coke te komen. Ook als het nodig is om de partner mee te sleuren in zijn of haar verslaving. Een relatie in stand houden met een verslaving is dan ook bijna onmogelijk, de verslaafde liegt veel en vooral over geld. Geld verdwijnt dan ook vaak spoorloos.
Als partner van een cokeverslaafde moet je je dan ook goed gaan realiseren dat de verslaafde zichzelf moet en wil gaan helpen, en dat het niet jouw taak is als partner. Want zolang de verslaafde zelf niet inziet dat hij/zij een verslaving heeft. Zolang zal het een leugenachtig leven leiden omdat de coke de overhand speelt.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl