X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Alle informatie over een erectiestoornis

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Taxmaster Taxmaster Auteur op infoyo sinds
28 November 2009


Bekijk het profiel van Taxmaster
Gerelateerde artikelen De professionele vrijwilliger.
Datum: 28-08-2017
Auteur: Taxmaster
Naarmate je als man ouder wordt, kan het steeds lastiger worden om in een opgewonden toestand te geraken. Het lichaam van je partner ken je inmiddels zo goed, dat je hier steeds minder makkelijk opgewonden van zal raken. Daarbij kun je te maken krijgen met een erectiestoornis, als gevolg van ouderdom. Veel mannen schamen zich voor een erectiestoornis, terwijl dit een onderwerp zou moeten zijn om over te praten met je partner of een arts. Door contact te zoeken met een arts kun je de erectiestoornis doelgericht aanpakken, waardoor dit probleem je seksleven niet te ernstig beÔnvloedt. Het zou immers jammer zijn als je steeds minder seks hebt door deze stoornis.

Heel gewoon bij oudere mannen

Een erectiestoornis komt zeer geregeld voor bij de wat oudere mannen. Dit maakt dat een erectiestoornis absoluut geen stoornis is om je voor te schamen. Je kunt er immers weinig aan doen! Wanneer je als single te maken krijgt met een erectiestoornis kan dit de drempel om te daten met andere singles steeds hoger maken. Je wilt immers ook seks met elkaar hebben, als blijkt dat jullie elkaar leuk vinden. Dit maakt het des te verstandiger om contact te zoeken met een huisarts.

Zelf voor een oplossing zorgen

Naast de hulp die een huisarts je kan bieden bij het oplossen van een erectiestoornis zou je zelf ook voor een oplossing kunnen zorgen. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over het gebruik van erectiepillen? Een voorbeeld van een goed werkende en populaire erectiepil is de libido extreme. Deze erectiepil wordt door verschillende webwinkels aangeboden, zodat je voor het bestellen van deze pillen niet bij een seksshop langs hoeft te gaan.

Het is sterk aan te raden om altijd bij een lichte pil te beginnen. Zo kun je op een later moment overstappen naar een zwaardere erectiepil, mocht de lichte variant niet langer werken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl