X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Mens en gezondheid / Ziekten RSS


Mijn verhaal
Geplaatst op 31-05-2010 door Gekko91 in de categorie Mens en gezondheid / Ziekten
Het begon allemaal op de 3e klas van de basis school, groep 1 en 2 gingen best goed kon goed met iedereen opschieten, ondanks al mijn allergieŽn.Het ging steeds slechter met me, de doktoren wisten niet wat ik had, of waar ik allergies voor was.Ik zag...
Scoliose Operatie
Geplaatst op 25-05-2010 door Wenstroo in de categorie Mens en gezondheid / Ziekten
Elke operatie is risicovol en niet leuk om mee te maken. Als je in de pubertijd zit ben je ook bezig met veel andere dingen om je heen. Als je dan te horen krijg dat je geopereerd moet worden stort je kleine wereld wel in.
Diabetesmiddelen werken niet
Geplaatst op 20-05-2010 door Sjax in de categorie Mens en gezondheid / Ziekten
Er is onderzoek gedaan naar de middelen tegen diabetes die dokters hun patienten aanraden buiten de reguliere medicijnen om. Deze medicijnen worden massaal geadviseerd en gebruikt. Is dit ook nuttig om te doen?
~Eierstokkanker
Geplaatst op 19-05-2010 door Anjajohanna in de categorie Mens en gezondheid / Ziekten
Op donderdag middag werdt ik gebeld door mijn Moeder,ik hoorde aan haar stem dat er iets aan de hand was~~ze groete me en vroeg hoe het ging ,waarop ik twijfelend andwoorde goed~~ze liep al een lage periode te hoesten en was dus naar de Arts geweest.~~...
Het syndroom van Raynaud.
Geplaatst op 19-05-2010 door Jokke in de categorie Mens en gezondheid / Ziekten
De meeste mensen hebben al eens koude voeten en handen gehad. Maar bij sommigen kunnen tenen en vingers en zelfs het topje van de tong en neus extreem wit worden van de koude. Dat wordt het syndroom van Raynaud genoemd.
Meer burn-out's door kredietcrisis
Geplaatst op 15-05-2010 door Sjax in de categorie Mens en gezondheid / Ziekten
Het aantal mensen die een burn-out oplopen is in het afgelopen jaar sterk toegenomen. Het Nederlands centrum voor beroepsziekten ( NCvB) †denkt dat het door de economische crisis komt.
Huidtumoren of huidkanker
Geplaatst op 12-05-2010 door Sjax in de categorie Mens en gezondheid / Ziekten
Huidkanker komt steeds meer voor. Overmatig zonnen (op jonge leeftijd) is de grootste oorzaak. Dit artikel gaat over 2 vormen van huidkanker. De basaalcelcarcinoom en het melanoom.
Werken is gezond
Geplaatst op 06-05-2010 door Sjax in de categorie Mens en gezondheid / Ziekten
Werken is goed voor een mens of werken is goed voor je. Hoe vaak hoor je deze opmerkingen niet. Lees dit artikel en je hebt een aantal argumenten om het niet met die opmerkingen eens te zijn.
Stichting Ambulance Wens
Geplaatst op 03-05-2010 door Sanneke in de categorie Mens en gezondheid / Ziekten
Wat is de Stichting Ambulance Wens?Hierna zal ik in eigen woorden uitleggen wat de Stichting inhoudt en vervolgens wat mijn eigen ervaring hier mee is.
Een poedertje, een pilletje. Veilig en betrouwbaar ?
Geplaatst op 27-04-2010 door Taxmaster in de categorie Mens en gezondheid / Ziekten
De uitslag van wetenschappelijk onderzoek door een farmaceut valt gunstiger uit als de geneesmiddelenfabrikant het onderzoek financiert. Een oorzaak is dat de bedrijven de onderzoeksrapporten in hun voordeel beÔnvloeden.
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl