X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Ik wil zwanger worden, maar het lukt niet!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+9
  Goed artikel ( +9 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Liane Liane Auteur op infoyo sinds
04 September 2008


Bekijk het profiel van Liane
Datum: 15-01-2009
Auteur: Liane
Je wilt zwanger worden, maar moeder natuur heeft het anders met jou voor. Dat kan erg frustrerend zijn. Zeker wanneer jouw partner en jij het nu eindelijk zeker weten: jullie willen kinderen! Als het niet meteen lukt, dan is dat natuurlijk helemaal niet erg, maar na een paar maanden slaat de twijfel dan toch toe. Kun je wel zwanger worden, en waarom lukt het toch steeds niet? Hieronder lees je wat handige tips, die je meer vertellen over wanneer je het meest vruchtbaar bent, zodat je jouw kansen op een zwangerschap kunt vergroten!

Hoe werkt mijn menstruatiecyclys?

Een gemiddelde menstruatiecyclus duurt 28 dagen. De cyclus begint op de eerste dag van de menstruatie en eindigt op de dag voor de volgende menstruatie. De eisprong, ook wel ovulatie genoemd, vindt plaats ongeveer veertien dagen voordat je weer ongesteld moet worden. Er komt dan een rijpe eicel vrij. De eisprong zelf gaat heel snel. In vijftien seconden is het gebeurd. De periode tussen de eisprong en de volgende menstruatie is bij iedere vrouw vrij constant. De tijd tussen de menstruatie en de eisprong kan variŽren, bijvoorbeeld door stress of door reizen. Dat merk je dus doordat je later ongesteld wordt.

Wanneer ben ik vruchtbaar?

Als je cyclus regelmatig is, dan kun je makkelijk uitrekenen wanneer je vruchtbaar bent. Veertien dagen voordat je ongesteld moet worden is de eisprong. De vruchtbaarste dagen zijn twee tot drie dagen rond de eisprong, maar de geslachtsgemeenschap zou vanaf vijf dagen voor de eisprong kunnen plaatsvinden om bevrucht te raken. Heb je een onregelmatige cyclus, dan kan temperaturen uitkomst bieden. Meet vanaf het begin van je cyclus, vanaf de dag dat je ongesteld wordt dus, iedere dag om ongeveer dezelfde tijd je temperatuur. Zo'n 12 tot 24 uur na de eisprong stijgt je temperatuur met ongeveer 0,4 graden. Pas vlak voor de volgende menstruatie daalt je temperatuur weer. Ga je vrijen als je temperatuur toeneemt, dan is het natuurlijk te laat. De eicel is immers maar een paar uur vruchtbaar. En je temperatuur stijgt 12 tot 24 uur nadat die eicel is vrijgekomen. Je moet dus een paar maanden achter elkaar je temperatuur opnemen. Dan kun je bepalen wanneer de eisprong plaatsvindt. Daarna kun je vrijen een paar dagen voordat de eisprong plaats vindt. Het beste is 24 tot 48 uur ervoor.

Waarom lukt het maar niet om zwanger te worden?

Stop je met de pil, dan duurt het meestal even voordat je normale cyclus weer op gang komt. Maar je kunt ook meteen zwanger raken. Als je ouder wordt duurt het meestal langer voor je zwanger wordt. Denk niet meteen aan onvruchtbaarheid, als het niet direct lukt. Slechts 2,2% van de paren is onvruchtbaar. En dan is bij de vrouw, bij de man of bij beide altijd een duidelijke biologische oorzaak aanwezig. Bij ongeveer 60% wordt de vrouw binnen de eerste drie tot zes maanden zwanger. Dat het dus niet meteen lukt hoeft niet direct iets ongunstigs te betekenen. Pas wanneer er na een jaar nog geen bevruchting heeft plaatsgevonden is het raadzaam om contact met de arts op te nemen.

Er zijn vaak een aantal oorzaken aan te wijzen waarom het niet direct lukt om zwanger te worden, ook al probeer je dit wel:

1. Een verkeerde timing
Bij een cyclus van 28 dagen ben je maar vijf tot zeven dagen vruchtbaar.

2. Laat beginnen
Je begint bijvoorbeeld pas na je 35e. Helemaal niets mis mee, maar je bent wel minder vruchtbaar, waardoor het wat langer kan duren.

3. Een ongezonde levenswijze
Niet goed eten, roken, alcohol en drugs; het zijn allemaal factoren die de bevruchting kunnen bemoeilijken.

4. Medicijngebruik
Bepaalde medicijnen kunnen de hormoonhuishouding beÔnvloeden.

5. Stress of een depressie
Of het nu negatieve of positieve stress is, je eisprong kan erdoor uitgesteld worden. Relatieproblemen, ziekte, een nieuwe baan of een nieuw huis; het kan allemaal zorgen voor oponthoud.

6. Genitale infecties
Die kunnen de baarmoeder, eileiders of eierstokken aantasten. Chlamydia bijvoorbeeld is heel verraderlijk, omdat 99% van de vrouwen er niets van merkt. Terwijl het wel tot eileiderverstopping kan leiden.

7. Een verstoorde hormoonhuishouding
Daar kom je natuurlijk alleen achter als je het laat onderzoeken. Je huisarts kan aangeven wanneer een dergelijk onderzoek nodig of wenselijk is.

Het merendeel van deze genoemde oorzaken kan ook de vruchtbaarheid van de man negatief hebben beÔnvloedt. Hoe dan ook, maak jezelf niet gek met alerlei doemscenario's. De kans dat jij en je partner gewoon vruchtbaar zijn, is erg groot. De meest waarschijnlijke oorzaak is dat jullie geen goede timing hebben gehad, waardoor het sowieso niet mogelijk was om zwanger te worden. Probeer hier dus eerst aan te werken. Daarnaast helpt het om gezond te eten en veel te bewegen. Als je lichamelijk (en geestelijk) in goede vorm bent, is de kans op een zwangerschap een stuk hoger!

Reacties op dit artikel
Esma, 2009-03-21
( +160 )

Ik wil zwanger zijn .
ik ben al een jaar getrouwd .
ik gebruik helemaal niks en heb ook nooit gebruikt.
ik lig bijna 20 minuten op mijn rug in bed zodat de sperma binnen kan glijden. help mij aub. ik ben niet naar mijn huisarts gegaan ik weet wat ze gaan zeggen ze zeggen altijd geen stress.
Rose, 2009-07-29
( +59 )

Hallo ik beb 24 jaar oud en ik heb al een jongetje van bijna 4 jaar.
mijn vriend en ik willen graag nog een kind krijgen. ik ben eind april gestopt met de pil (Jasmin).het is bijna 3 maanden geleden en ik ben nog steeds niet zwanger. waarom? wat kan ik doen?
Nikki, 2009-08-09
( +133 )

Mijn vriend en ik zijn nu al een jaar bezig om zwanger te worden maar het wil nog steeds niet lukken en ik begin de hoop al aardig op te geven. Mijn cyclus is ook elke keer weer anders de ene keer 27 dagen dan weer 28 of soms zelfs 32 dagen. Ik heb ook al van die testen gedaan om te kijken wanneer ik de meeste kans heb om zwanger te worden maar zelfs die werkten niet. Wat kunnen we het beste doen nu??
Anoniem, 2009-09-16
( +20 )

Ik weet niet of iemand hier ooit nog op kijkt maar ik ben een jong meisje van 16 jaar met een vaste vriend..
en daar ga ik ook al mee naar bed.
We zijn paar keer condoom vergeten.. eerst vorige maand ( mijn cyclus was altijd 28 dagen) was ik pas na 32 dagen ongesteld....en nu moest ik het de 13e worden maar ben het nog niet!!//
ik word helemaal gek kan iemand alsjebliefd me helpen...???

liefsss
Anoniem (again), 2009-09-16
( +3 )

Ik was wat vergeten.. wil je me dan aub mailen?
ik kan deze site niet bewaren ivm ouders
Liane, 2009-09-18
( 0 )

Beste Anoniem,

Ga naar de drogist en haal een zwangerschapstest. Dit is de snelste manier om te achterhalen of je zwanger bent. Als de test positief is (dat is als je zwanger bent), dan maak je een afspraak met je huisarts om dit te bespreken. Ik kan uit je mail niet helemaal met zekerheid afleiden of je nu wel heel graag of juist niet zwanger zou willen zijn, maar gezien je leeftijd krijg ik het idee dat het niet de bedoeling is. Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen, dat je altijd een condoom moet gebruiken als je geen ander anticonceptiemiddel gebruikt, als je niet zwanger wenst te worden. Je ziet hoeveel onzekerheid er kan ontstaan, wanneer je op een onbewaakt moment iets doet zonder je goed te bezinnen.

Als je zwanger bent, kan je huisarts je in ieder geval verder helpen. Dit gebeurt altijd vertrouwelijk. Of je jouw zwangerschap nu wel of niet wenst door te zetten, je huisarts kan je adviseren over de gevolgen en te ondernemen stappen. Doe dit dus ook zo snel mogelijk.

Hoewel je vraag niet helemaal aansluit bij het hier besproken onderwerp, hoop ik dat je mijn antwoord nog leest en er wat aan hebt.

Heel veel succes in ieder geval!
Carolina, 2009-12-05
( +17 )

Ik wil ook dolgraag zwanger worden.
Ik had de symptonen maar ik ben toch ongesteld geworden, dit is echt een domper voor mij en mijn vriend. Heeft iemand het zelfde mee gemaakt? Iedereen in mijn omgeving wordt zwanger. Kan haast niet meer blij zijn, want ik wordt het niet.
Dit speelt een grote rol op het moment in ons leven.
Carolina, 2009-12-05
( +20 )

Ik wil ook dolgraag zwanger worden.
Ik had de symptonen maar ik ben toch ongesteld geworden, dit is echt een domper voor mij en mijn vriend. Heeft iemand het zelfde mee gemaakt? Iedereen in mijn omgeving wordt zwanger. Kan haast niet meer blij zijn, want ik wordt het niet.
Dit speelt een grote rol op het moment in ons leven.
Carolina, 2009-12-05
( 0 )

Ik wil ook dolgraag zwanger worden.
Ik had de symptonen maar ik ben toch ongesteld geworden, dit is echt een domper voor mij en mijn vriend. Heeft iemand het zelfde mee gemaakt? Iedereen in mijn omgeving wordt zwanger. Kan haast niet meer blij zijn, want ik wordt het niet.
Dit speelt een grote rol op het moment in ons leven.
Carolina, 2009-12-05
( +2 )

Ik wil ook dolgraag zwanger worden.
Ik had de symptonen maar ik ben toch ongesteld geworden, dit is echt een domper voor mij en mijn vriend. Heeft iemand het zelfde mee gemaakt? Iedereen in mijn omgeving wordt zwanger. Kan haast niet meer blij zijn, want ik wordt het niet.
Dit speelt een grote rol op het moment in ons leven.
Carolina, 2009-12-05
( +5 )

Ik wil ook dolgraag zwanger worden.
Ik had de symptonen maar ik ben toch ongesteld geworden, dit is echt een domper voor mij en mijn vriend. Heeft iemand het zelfde mee gemaakt? Iedereen in mijn omgeving wordt zwanger. Kan haast niet meer blij zijn, want ik wordt het niet.
Dit speelt een grote rol op het moment in ons leven.
Carolina, 2009-12-05
( +8 )

Ik wil ook dolgraag zwanger worden.
Ik had de symptonen maar ik ben toch ongesteld geworden, dit is echt een domper voor mij en mijn vriend. Heeft iemand het zelfde mee gemaakt? Iedereen in mijn omgeving wordt zwanger. Kan haast niet meer blij zijn, want ik wordt het niet.
Dit speelt een grote rol op het moment in ons leven.
Cigdem, 2009-12-12
( +18 )

Ik ben een jaar lang bezig kan niet zwanger worden kan iemand mij helpen hoe moet ik nou godsnaam zwanger worden
Dees, 2009-12-29
( +2 )

Hallo

wij proberen ook zwanger te worden maar bij ons wil het ook niet.
wij zijn vanaf mei bezig ik heb al een zoon.
en daar was ik zo zwanger van stom hé
wij zijn er wel allebei over eens dat we niet de molen willen.
hoe kan dit toch meisje van 16 zijn zo zwanger en wij moeten jaren wachten
Liane, 2010-01-05
( +1 )

Er is natuurlijk geen gouden tip om zwanger te worden, maar er zijn wel een aantal dingen die je kunt doen om het in ieder geval zo goed als mogelijk te bevorderen.
1. Leef gezond! Niet roken, niet drinken en veel bewegen. Dat is goed voor ieder lichaam, dus ook voor een vrouw die zwanger wil worden! Overigens moet ook de man gezond leven! Dus ook voor de man geldt dat hij beter niet kan drinken en roken. Dit heeft gevolgen voor de kwaliteit van het sperma.
2. Houd je cyclus bij en bepaal zo wanneer je op je vruchtbaarst bent. Tegenwoordig heb je hier allerlei handige hulpmiddeltjes voor, maar je kunt natuurlijk ook je huisarts raadplegen.

Daarnaast kunnen er factoren zijn die je vruchtbaarheid op negatieve wijze beinvloeden. Denk bijvoorbeeld aan stress. Maar ook het geven van borstvoeding kan ervoor zorgen dat je (tijdelijk) niet vruchtbaar bent.

Als je echter jong bent en al een jaar lang bezig bent om zwanger te worden en je bent ook verder gezond, dan is het verstandig toch eens naar de huisarts te gaan en je probleem voor te leggen. De huisarts kan je verder adviseren inzake eventuele medische mogelijkheden om zwanger te worden, zoals een IVF-behandeling. Maar de huisarts zal eerst kijken of er inderdaad geen andere reden is waarom een zwangerschap uitblijft.

Geef in ieder geval niet zomaar op, want het blijft natuurlijk in de meeste gevallen gewoon een kwestie van goede timing.
Blanca, 2010-01-26
( 0 )

Hallo

Wij willen graag zwanger worden van de 2de,alleen geef ik nog steeds borstvoeding.
De ene keer krijg hij 3 keer de borst ,en de ander keer 5 a 6.
Mijn menstruatiecyclus was gelijk op de regel.Wel is mijn dagen voor de eerst zwangerschap van 29 dagen naar 32 dagen verplaats.
Kan dit ook een invloed hebben om niet zwanger worden,en hoe kan je er achter komen als je een ovulatie heb.
Liane, 2010-01-26
( 0 )

Wanneer je borstvoeding geeft, is de kans op een zwangerschap kleiner. Maar onmogelijk is het zeer zeker niet! Dat je menstrueert wil nog niet zeggen dat je ook ovuleert, maar daar heb je tegenwoordig wel handige tests voor. Een dergelijke ovulatietest laat zien of je ovuleert en wanneer. Op deze manier kun je berekenen wanneer je meest vruchtbare dagen zijn om zo de kans op een zwangerschap te vergroten.
Tripti, 2010-02-01
( +2 )

Hallo
ik wil graag zwanger raken maar lukt nog niet , ik heb 3 jaren lang pil gebruik en ben dec 2008 gestopt ,ben dus al een jaar bezig maar lukt niet ,had mijn menstr 3 maanden lang niet gehad maar was niet zwanger , heb me menstr 03 jan gezien tot met 24 jan ,precies 3 weken lang ben ik ongesteld . nu weet ik zelf niet wanneer me vruchtbare periode precies is,kan iemand me helpen a.u.b .wil graag een kind.
Liane, 2010-02-02
( 0 )

Hallo Tripti,
Het ziet ernaar uit dat je een onregelmatige cyclus hebt. Het is dan moeilijker vast te stellen wanneer jouw vruchtbare dagen zijn. Een periode het verloop van je lichaamstemperatuur bijhouden zou uitkomst kunnen bieden bij het bepalen van je vruchtbare dagen. Bij de meeste vrouwen die niet zwanger raken, ligt de oorzaak in een "slechte" timing, omdat ze niet precies weten wanneer ze vruchtbaar zijn. Een tweede belangrijke oorzaak is het op latere leeftijd proberen zwanger te raken. Aangezien ik niet weet hoe oud je bent, ga ik er maar even vanuit dat het inderdaad voornamelijk met je onregelmatige cyclus en dus de timing te maken heeft. Daarom raad ik je, zoals gezegd, aan om je temperatuur gedurende een langere periode bij te houden. Je kunt hiervoor handige schema's op internet vinden. Het fijne van deze methode is, dat je direct ziet wanneer je vruchtbare dagen aan gaan breken, zodat je hiernaar kunt "handelen". Grote kans dat het zwanger raken dan wel lukt!
Tripti, 2010-02-03
( +6 )

Hallo Liane thans vr je advies .

zit met nog een vraagje ,mischien kan je me helpen . als er een eisprong plaats vindt welke verschijnselen kan je zien, is het een waterige ( rouw eiwit ) afscheiding ?
want vandag heb ik dat wel gezien .
Jolijn, 2010-03-02
( +4 )

Hee,

ik ben februari 2009 gestop met de prikpil, die ik ongeveer 10 maanden gebruikt heb! Ik heb in het begin een hele onregelmatige cyclus gehad, bloedingen gehad van wel 33 dagen lang. gelukkig heeft dat niet lang geduurt en menstrueer ik al 4 maanden regelmatig! nu een jaar verder is het nog steeds niet gelukt om zwanger te worden en inmiddels hebben 3 vriendinnen WEL het geluk! Het lijkt wel of het iedereen gegunt is maar mij niet. ik probeer er niet zoveel meer mee bezig te zijn en ben dus volop aan het sporten voor de zomer! En telkens als ik er zeker van ben dat mijn tijd nog wel komt en er vrede mee heb, hoor ik weer dat er weer een bekende inverwachting is! Hoe kan ik het in hemels naam zo vol houden! Mensen die het niet plannen zijn zó zwanger en mensen die het heel graag willen mogen nog jaren wachten....
Anoniem, 2010-03-06
( +3 )

Hallo ik ben un meisje van22jaar ik wil graag zwager worden maar het lukt niet ik ben al 2jaar besig om zwanger te worden en het lukt niet wat kan ik het beste doen ik hoop dat iemand un reactie kan plaatsen voor mij

liefs
Liefmeisje_r, 2010-03-12
( +13 )

Hoi ik ben een meisje van bijna 20, ik heb al een relatie van bijna 4 jaar,,
me vriend en ik zijn zeker al 2 jaar bezig om een kind te krijgen maar het lukt niet?
ik weet wel dat me vriend niet kan spuiten heeft dat er mee te maken ?

kan iemand ons aub helepen we willen dti zo graag maar het lukt steeds niet ???
Nancy, 2010-03-29
( +6 )

Hallo,
ik heb en meije van 3 jaar, en vorige jaar heb ik helaas en miskram gehad, 5 manden later ben ik nog niet zwanger, mijn cyclus is van 26 dagen, en wij willen heel graar nog en kindje. heb iemand en goede tip?????;-)
Ploonie, 2010-05-13
( +2 )

Mijn man en ik willen ook graag nog een kindje,we hebben een zoon van anderhalf en willen er graag nog eentje bij,nu is alleen mijn probleem dat ik door een onregelmatige cyclus elke 2 a 3 weken menstrueer,dus is het heel moeilijk om uit te rekenen wanneer je vruchtbaar bent.
wie herkent dit?
Aleena, 2010-07-08
( +2 )

Hello ik getrouwt bijna 6 yaar maar niet zwanger worden ik hab naar art geweest de vrage geen probleem en mijn man sperma 30% activat plzzz help me aub
Rosa, 2010-07-15
( +7 )

Ik wil zwanger zijn .
ik ben al een jaar getrouwd .
ik gebruik helemaal niks en heb ook nooit gebruikt.
ik lig bijna 30 minuten op mijn rug in bed zodat de sperma binnen kan glijden. help mij aub.
Tabitha, 2010-07-15
( +8 )

Lieve meiden,

Ik heb van jongs af aan een groote kinderwens, ik heb nu een hele lieve vriend van ja dit is de ware man voor mij en kom maar op met die kinderen helaas,,, het lukt maar niet! heb een normale cyclus van 30 dagen heb nooit de pil geslikt onderzoeken in het ziekenhuis gehad en ja ik ben vruchtbaar me vriend vind het onzinng om zo'n test te doen hij heeft er ook g
Laila, 2010-08-12
( +5 )

Heeey meiden,

ik ga echt al een hele tijd met me lieve man, huisje, beestje, maar jullie raden het al.......... nog geen kindje:'(
alles geprobeerd, op me rug liggen, kont omhoog, het wil maar niet baten.
en echt iedereen is in mijn omgeving hoogzwanger,bevallen(alles is zoo lief) of die is toevallig nu net zwanger, en ik gun het iedereen, en ben hardstikke blij..... maar en wij dan???
ik word er een beetje depri van, heb ook bijna een nichtje van 9 maanden, is echt mijn schatje, maar als wij dat zelf ook in ons armen konden sluiten, VAN ONS SAMEN, een mix, ik zou er alles voor doen, als moeder natuur het ons gunt.:'(
wie kent dit gevoel, het gevoel van dat je gewoon vergeten wordt terwijl je eigenlijk altijd zo je best doet..
wie kent dat??
laat het me weten.
grtz.
Laura, 2010-08-19
( 0 )

He carolina.
ik had presies hetzelfde.
ik heb een hele lange syclus en ik wist zeker dat het deze keer gelukt was.
ik werd niet ongesteld en had alle symptomen van zwangerschap.
maar na 5 dagen overtijd werd ik ongesteld.
vandaag is heftiger dan het in lange tijd geweest is.
ik baal heel erg.
Ayse, 2010-08-26
( +5 )

Ik wil zwanger worden maar het lukt niet ik heb geen eiersprong volgens mijn gynecloog daarom heb ik clomid geprobeert ik ben 3 keer zwanger geworden ivf gehad maar miskraam het wil wel maar na een tijdje laat het zich los en ik krijg miskraam ik ben zo bang dat ik niet meer zwanger kan worden mijn vitamines eierstokken zijn goed ik heb aleen veel eicellen die worden dan te glijk rijp en dat het mieschien daaraan ligt ik weet niet wat ik moet doen kunt u mij helpen te informeren wat het presies kan zijn alvast bedankt ayse
Anna, 2010-09-02
( +1 )

He laila

Ik zit in het percies het zelfde schuitje.
we zijn inmiddels al bezig in het zieken huis. Met de eerste onderzoeken.

Maar idd in mijn omgeving is het percies het zelfde. En al die meiden zijn tussen 1 a 6 maanden aangeteld. En dat is best frustrerend. Wordt er ook zo af en zo erg depri van. Want je wild zelf ook zo graag.

je kan me mailen dan kunnen we onze frustraties delen.

liefs anna
Eileen, 2010-09-24
( +4 )

Hallo allemaal,
fijn om mijn verhaal eindelijk eens te kunnen delen. Ik ben 31 jaar oud en wil al vanaf ik jong was graag kinderen. Ik heb nu een hele lieve vriend met wie ik al 7 jaar samen ben en met hem ben ik oprecht gelukkig. We zouden zo een warm nestje kunnen geven aan een lief klein jongetje of meisje. Ik heb zoveel zin om een lieve kleine baby in mijn armen te kunnen sluiten en te knuffelen. Ik ben er zo aan toe! Ik was een jaar geleden zwanger en toen is het na 6 weken misgegaan. Ik was er kapot van... mijn beste vriendin had precies hetzelfde, maar is daarna meteen zwanger geraakt. Ze is nu net bevallen en ik ben zo blij voor haar, maar het confronteert me ook zo met het gevoel dat je het zelf ook zo graag wilt en je dan het verdriet voelt dat het niet lukt. Al die opmerkingen van mensen dat je er ook niet zoveel mee bezig moet zijn helpt al helemaal niet.

eileen
Cindy, 2010-09-25
( +1 )

Hoi iedereen,
ik ben een meid van 25j en samen met mijn vriendin, proberen wij zwanger te worden, en dit doen wij via het UZ Gent. ik heb al 5 inseminatie's achter de rug, en nog steeds NIETS, ik word er gek van! lig ook telkens op mijn rug, met de poep omhoog, maar helaas! er zijn ook zoveel mensen in mijn omgeving die kinderen hebben, zwanger zijn, of juist bevallen zijn, en kan er toch soms niet tegen. let wel, ik ben hèèèèèl blij voor die mensen è, maar word er toch soms depri van.
groetjes cindy, en succes aan iedereen!
Vanity, 2010-10-07
( +3 )

ik ben een jongedame van nog geen 18, mijn vriend en ik zijn al bijna een jaar bezig om zwanger te raken, ik gebruik geen pillen en ook geen condoom. mijn arts heeft mij een test laten doen die uitwees dat ik vruchtbaar ben maar ik raak maar niet zwanger, ik ben ten einde raad. ik heb al bijna van alles geprobeert, zelfs een baarmoeder massage die verschrikkelijk pijn deed. wie kan mijn advies geven want ben de moet al aan het opgeven xxx vanity
Ongelukkig iemand, 2010-11-22
( +5 )

ik ben 35 jaar en probeer al 5 jaar vanalles, maar niets! alle tips die ik vind helpen niet of zijn onmogelijk zoals er niet aan denken is niet gemakkelijk als je overal mensen met kinderen rondom je heen hebt, geen stress hebben is gemakkelijker gezegd dan gedaan als het niet lukt, met de bekken in de lucht blijven hangen nadien geen resultaat, op de dag van de eisprong geen resultaat, een radiografie van de baarmoeder heel pijnlijk en zou je meer kans geven, want dit zet je eileiders volledig open weer geen resultaat, via het ziekenhuis laten doen, daar heb ik geen hoop op vermits ik een vriendin heb dat dit al 5 of 6 keer geprobeerd heeft en nix, waarom lukt het bij mensen die het nog ineens niet willen of verdienen en bij mensen die ernaar verlangen en alles zou kunnen geven niet? ik probeer te denken dat ik er geen kan krijgen, maar dat helpt ook niet! ik weet met mezelf geen raad meer, ik wil ook niet moeder worden als ik 40 ben, ik wil nog wel in staat zijn om vanalles te kunnen doen later met mijn nakomelingen! wie kan mij iets laten weten wat ik nog zou kunnen doen op deze leeftijd, want mijn moed zinkt elke maand meer en meer!!!
Salma, 2010-11-30
( +2 )

hoi kan iemand mij helpen ik wil graag zwanger woorden maar het leuk niet ik heb alles geprobert ik ben 23 jaar ik ben mij begonen toen ik 17 was ma toch niks ik woord echt gek van ik heb nooit een pil gebruikt
Sjanine, 2010-12-03
( +6 )

Hoi medelotgenoten...
Ook ik ben al heel wat maanden bezig om zwanger te worden.
Ik ben 34 jaar en heb sinds twee jaar weer een geweldige relatie en onze kinderwens is zo groot!
Ik heb al een tweeling uit een vorige relatie die zijn net 9 geworden maar ik gun mijn vriend ook zo zijn eigen kleintje.
Hij is gek op mijn meisjes en zij op hem maar een kindje samen is de kroon op onze liefde.
Met de 2-ling was ik meteen zwanger.. en nu maand na maand word ik weer ongesteld!!
Ik ben al maanden aan het testen met clearblue ovulatietesten en doen we ons best als ik een smiley heb gepiest :)
Vorige maand dacht ik dat ik de 9de ongesteld moest worden maar dat was dus de 2de
rekenfoutje maar wel was ik al twee dagen overtijd!!
Ik belde meteen mijn lief en ik was zo blij dat ik amper uit mijn woorden kwam.
s√°vonds gelijk een test gedaan en helaas was hij negatief...
Na nog eens drie dagen was dus 5 dagen overtijd werd ik weer ongesteld..heb echt keihard zitten janken..
Hoe kan het met de 2-ling woog ik ook nog een 15 kilo zwaarder en toen was ik gelijk zwanger..en nu leef ik veel gezonder ben gelukkig met mijn lief en mijn twee meisjes..maar zwanger worden ho maar...
Ik baal hier van en ik kan mijn frustraties niet elke keer bij mijn vriend neerleggen.
Ook hij baalt, maar op een andere manier dan dat vrouwen doen denk ik.
Ik hoop hier binnekort een jubbelberichtje neer te zetten.. en te zien van iedereen die wel zwanger is geworden...

Liefs XX Sjanine
Alice, 2010-12-08
( 0 )

Ik ben zo blij dat ik lid ben.
Nanda, 2010-12-10
( -2 )

Hallo allemaal

Hier hetzelfde probleem! Heb al een zoontje van 3 (wel een andere vader) maar mijn vriend en ik zijn nu 2jaar bezig en ben wel 3x zwanger geweest, maar 3 miskramen gehad! Wordt er echt hopeloos van nu! Naar het ziekenhuis geweest en daar zeggen ze nog maar een jaartje aanzien! Een jaartje klinkt voor mij een eeuwigheid!

Groetjes nanda
Dees, 2010-12-15
( +1 )

Hoi hoi
ik ben 24 jaar en al een jaar bezig om zwanger teworden en het wil maar niet lukken kan der wel om janken iedereen om me heen heeft kinderen en is zwanger en vind hartste leuk hoor alleen soms heb ik wel is dat als weer iemand blij is dat ze zwanger is en ze hebben er al 2 rond lopen dan denk ik van jah waarom ik niet hun hebben der al 2 maar wij hebben alles geprobeert bij de huisarts geweest die zeg alleen maar joh je bent nog jong tijd zat dus ook iemand waar ik niks aan heb en nu het zo lang duurt weet ik gewoon niet meer wat ik nog meer kan doen het is hopeloos

gr dees
Binta, 2011-01-10
( +2 )

Hoi
ik ben 39 jaar ik wil graat zwanger worden
Sosan, 2011-01-11
( +3 )

Sosan hoi;;ik ben 37 jaar ik wil graag zwanger worden maar niet lukken 'ik heb al 1 kind van 15 jaar .maar mijn man en ik wel nog een .ik ben al een jaar bezig om zwanger worden maar dit kans nog niet gekregen aub iemand kan mijn helpen.
Ellen, 2011-01-22
( +1 )

Hallo
ik ben ellen en heb al een zoontje van 2 vanaf dat ons zoontje geboren was heb ik de pil niet meer genomen en vrijen we ook zonder condoom nu 2 jaar later ben ik nog niet in verwachting we proberen maar maar niets lukt
heeft iemand tips voor ons
Anoniem, 2011-01-23
( +1 )

Ik wil heel graag zwanger worden maar het lukt maar steets niet!!
elke keer als een test doe slaat het niet aan!!!
en daar baal ik van!! ik en mijn man willen heel graag een kind!!
wat kan ik het beste doen??
Ik lig 10min op mijn rug met me benen om hoog maar zelfs dat helpt niet!!
ik heb wel last van mijn onderbuik en heb last van mijn tepels en mijn borsten zijn steviger dan normaal!!
kan iemand me aub helpen???
veel liefs
Anoniem, 2011-01-23
( +1 )

Ik wil heel graag zwanger worden maar het lukt maar steets niet!!
elke keer als een test doe slaat het niet aan!!!
en daar baal ik van!! ik en mijn man willen heel graag een kind!!
wat kan ik het beste doen??
Ik lig 10min op mijn rug met me benen om hoog maar zelfs dat helpt niet!!
ik heb wel last van mijn onderbuik en heb last van mijn tepels en mijn borsten zijn steviger dan normaal!!
kan iemand me aub helpen???
veel liefs
Verdrietig :(, 2011-01-23
( +4 )

Hallo dames,

Ook ik probeer zwanger te worden. Ik ben sinds juli 2009 bezig, was in januari 2010 zwanger...Helaas is dit op een miskraam geeinigd. In april ben ik weer begonnen met 'proberen'jammer genoeg is het nog steeds niet raak. Vandaag heb ik vernomen dat mijn schoonzus zwanger is. Hoewel ik het mijn broer en schoonzus van harte gun, vind ik het erg moeilijk om te verwerken. Het is gewoon zo confronterend. Ik schaam mij diep voor het feit dat ik zo jaloers ben op iedereen die zwanger is of een kindje heeft. Ik wil het zo ontzettend graag. Hebben jullie deze gevoelens ook?
Sjanine, 2011-01-24
( +1 )

Hoi Meiden...

Wat heb ik veel op deze site gekeken gelezen maar ook geschreven.. allemaal hetzelfe verdriet en frustraties.
Ook ik zie iedereen zwanger worden en al heb ik al twee gezonde leuke meiden wilde ik met mijn nieuwe partner een liefdes baby...
Nu is het zover... ik ben zwanger en ik hoop dat alles nu goed gaat...
over drie weken moet ik bij de gynaecoloog zijn voor de echo..zo spannend allemaal!!
Ik hoop het allerbeste voor jullie allemaal en stilletjes zal ik aan jullie denken.. maar oh zo genieten van dat kleine boontje ik mijn buik..
Hou vol meiden!! Succes en een hoopvolle vruchtbare tijd!!

XX Liefs Sjanine
Vienny, 2011-01-27
( +1 )

Hoi hoi
ik ben vienny,,ik ben 29,en ik probeer al 7 jaar zwanger te worden,,en het lukt nog steeds niet,, ik heb al een zoontje van 7 van een vorige relatie,,,en hij ziet mijn vriend als zijn papa,,streker nog hij weet niet eens dat hij een andere papa heeft,,,en mijn vriend helemaal gek op hem,,en ja degene die er voor hem dag en nacht is,,en voor hem zorg,,dat is pas de echte papa,, maar goed,,,ik wil hem nu een kind geven,, hij wil het zooo graag,, en ik ook trouwens,, en mijn zoontje OOk,, hij wil graag een broertje of een zusje,,Maar het lukt echt niet,,,IK ben meer kilos aangekomen,,, kan het door dat zijn dat ik kan niet zwanger worden,,moet ik gaan afvallen??????????
Rennie, 2011-02-01
( +4 )

Hoi allemaal,
Ik wil ook al een langere tijd samen met mijn man een kindje, maar het wil niet echt vlotten. Zoals ik gelezen heb bij andere meiden zijn er een hoop mensen om me heen, mn tantes , nichtjes, schoonzusje en vriendinnen die allemaal zwanger worden zonder er eigenlijk echt moeite voor te doen. Ik probeer het een beetje los te laten omdat het ook niet helemaal goed is om er te veel mee bezig te zijn, maar het zit me best wel dwars. Er gaan verschillende gedachte door me heen o.a ben ik er nog niet klaar voor? Of wordt het ons niet gegunt? Zal ik wel zwanger kunnen worden? Ondertussen heb ik al verschillende zaken veel doordacht en actie ondernomen om te kunnen bekijken of ik uberhaupt wel vruchtbaar ben..gelukkig hebben nu twee verschillende gynacologen na gekeken en eigenlijk het zelfde gezegt..dat ik gewoon heen veel eitjes produceer en dat er daarom een kleine schermutseling bestaat waardoor de eisprong niet altijd vanzelfsprekend is. Nu heb ik Clomid geslikt maar mijn man is daar geen fan van omdat het te veel met mijn lichaam zou doen, en het beter is om op natuurlijk wijze zwanger te raken dus maar gewoon moet wachten en proberen tot het wel onze tijd is. Ondertussen zie ik allemaal die wondertjes om me heen geboren worden en heb toch een steek van jaloersie dat wij het nog niet zijn. Ik vindt het erg fijn om toch een beetje mijn verhaal hier kwijt te kunnen, en misschien heb ik binnen kort wel leuk nieuws te melden. Voor de vrouwen die in de zelfde situatie verkeren; Good luck girls

Liefs,
R.
Ayse, 2011-02-15
( 0 )

Hallo

ik ben pas 18 maar ik wil heel graag zwanger worden, ik gebruik al 6maanden de pil niet meer maar het lukt niet ik rook wel maar iedereen in mijn omgeving die rookt is zwanger en ik wil ook een kind. kan iemand mij aub helpen want ik wil het zo graag en me vriend ook.
Patricia, 2011-03-30
( 0 )

Hey dames
eindelijk lees ik hier dingen wat ik ook heb. het zwanger worden lukt maar niet heb diverse onderzoeken gehad, maar me verder helpen willen ze niet. ze vinden me tejong om me op hormonen tezetten we zijn al 5 jaar bezig om zwanger teworden. ik heb ook pcos waar door ik geen ei sprong krijg en amper ongesteld word. Je ziet iedereen om je heen zwanger worden en je moed zakt er langzaam door naar je schoenen. De gyn vind dat ik maar positief moet blijven als het komt komt het en komt het niet heb ik pech volgens hem, heb gevraagd om een andere gyn maar ook die krijg ik niet. lig soms jankend in me bed omdat het mij maar niet gegund word...Mijn man heeft een dochter uit zij vorige huwlijk en aan hem ligt het niet...De probleem ligt bij mij hoe kan ik dat probleem oplossen terwijl ik geen enkele hulp krijg niet van me huisarts en niet van me gyn.
wie kan me vertellen welke actie ik nu kan onder nemen??

veel liefs patricia
Wiedjai, 2011-04-04
( -1 )

Wie een kind wil, mag contact met mij op nemen om zwager te horen. Ik ben te bereiken op bewafaa34@hotmail.com dan laat ik u weten hoe je zwager kan worden.
Met 100 precent garentie.
Dalisah, 2011-04-04
( +2 )

Goedemorgen iedereen ik ben ook bezig om zwanger te raken maar het lukt niet hoor ik ben nu 34 jaar ik word over 7 maanden 35 jaar ik had wel een kindje had in 2003 maar helaas te vroeg geboren en toen is hij overleden ik wil graag een kindje hebben en ik heb een nieuwe vriend we zijn nu al 5 jaar bij elkaar en hij heeft al kinderen groetjes dalisah
Debbie, 2011-04-04
( +1 )

Hallo ik ben debbie en ben 20 jaar
ik en mijn vriend willen graag een kindje
maar het lukt niet
ik word gewoon regelmatig ongesteld
en ik slik al 1jaar zeker de pil niet meer ( of al langer)
hoe kan dit en wat kan er ermee doen ?
groetjes debbie
Judith, 2011-08-15
( 0 )

Vorig jaar heb ik een miskraam gehad na 13 weken. Nu zijn we er weer klaar voor om e.e.a. te proberen. Om niet iedere maand teleurgesteld te worden heb ik ovulatietesten aangeschaft. Deze start ik ruim voor mn eisprong, zodat ik weet dat ik ze niet misloopt,., en dan maar op hoop van zegen
Amal, 2011-09-05
( 0 )

Ik heb in april een miskraam gehad en sinds die tijd probeer ik zwange te worden maar het luk niet waarom
Anoniem, 2011-10-13
( 0 )

Hallo Anoniemers

ik heb 17 jaar maar heb al een vaste relatie van 3 jaar
vorig jaar verloofd maar wij willen ook graag een kindje , wij zijn er wel al 2 jaar mee besig geweest en jha mij hoop zit er nu wel op ik heb ook 20 minuten op me rug gelegen enzo maar alles lukt gewoon niet ... en ik wil graag ook wel hulp want ik weet het egt egt niet meer
Koko, 2011-10-14
( +1 )

Ik ben 22 ik ben alle 2,5 jaar getrouwd in juni had ik een miskraam daarna van alles geprobeerd maar het lukt me niet ik ben gek geworden elke keer wordt gevraagd door mijn schoonfamilie
Klazien, 2011-10-26
( 0 )

Ik snap je koko! ik heb het ook gehad afgelopen april een miskraam gehad en nu ook nog steeds niets...
Neutraal, 2011-11-21
( -1 )

We willen zo graag een kleine maar het lukt steeds niet.
We zijn al naar de dokter en bij de gyn.... geweest.
Alles blijkt gewoon goed te zijn maar het lukt ons nog steeds niet.
Zelfs mijn zaad is goed.
We proberen het steeds weer en op de juiste momenten te gaan doen maar het is nog steeds negatief.
Wat moeten we doen.
We zijn al bijna 2 jaar bezig.
Wat kunnen we nog doen.
Ik ben al 36.
Sarah, 2011-12-04
( +4 )

Waarom geraak ik niet zwang kan het zijn omdat
ik de pil claudia in neem of zo ik wil het echt weten
durf het niet aan mijn ouders te vertellen ik ben nu 20 jaar
en ben al 6jaar samen met mijn vriend
Samra, 2012-01-02
( +1 )

Hallo, ik ben een vrouw van 33 jaar oud en heb een zoon van 10 jaar oud.
ik ben al 5 jaar bezig om zwanger te worden. Ik heb 3 miskramen waar 1 een buitenbaarmoeder zwangerschap was. Maar sinds 3 jaar ben ik nog steeds niet zwanger.Ik had een miskraam voor me zoon en binnen een maand was ik zwanger van me zoon. en nu blijkt via een kijkoperatie dat de in gang van me eileiders heel klein is waar het sperma er niet er doorheen kan. Ik kan kiezen een operatie of ivf en nu weet ik niet wat ik moet doen kan iemand me aub helpen.Ik weet me geen raad en wil graag een kindje
Amber, 2012-01-16
( 0 )

Hallo,
Ik ben een meisje van 16 jaar en heb een vaste vriend.
Het klinkt heel raar, maar we willen samen heel graag een kindje !
Ook al ben ik nog zo jong.
We hebben samen gemeenschap, en als mijn vriend klaarkomt lig ik altijd zo'n 10 minuten op mijn rug zodat het meer naar binnen kan gaan.
Ik ben al bijna 7 maanden gestopt met de pil, maar ben nog steeds niet zwanger.
Ook heb ik eerst medicatie geslikt, Prozac (anti depressiva), toen dacht ik ineens misschien omdat ik dit slik dat ik wel niet zwanger kan worden dus ben hier ook zo nu 1 maand mee gestopt.
Ik heb daarbij ook veel stres en maak me heel erg zorgen of ik ubberhoubt wel ooit een kindje zou kunnen krijgen, ik wil het zo graag ! Kan iemand mij misschien tips geven.. of me een beetje uitleggen hoe het moet en werkt.

Help me AUB !
Wanhopig, 2012-09-26
( 0 )

Mijn vriend en ik zijn nu ongeveer anderhalf jaar bezig ik ben hardstikke gezond rook niet drink niet beweeg veel, ik ben wel onregelmatig ongesteld de ene keer 1 dag te laat maar de andere keer een week het is dus moeilijk om mijn vruchtbare dag te vinden, ik vraag me af of het aan mij of aan mijn vriend ligt hij is namelijk op zijn 12e geopereerd aan een niet ingedaalde bal. zou dat kunnen? word er nu toch echt een beetje wanhopig van.
Onbekend, 2012-10-03
( -1 )

Hallo mijn vriend en ik zijn al 7 maanden bezig dat ik zwanger kan worden
en nog gebeurt er niks .we hebben een zwangerschap test gehaald en die geef okeey niet goed aan .wie kan me helpen we willen het allebij zo graar
Souria, 2012-10-11
( +2 )

Hallo ik ben 41 jaar en ik ben nu 2 en half jaar getrouwd en word maar niet zwanger Ik heb ook van alles al geprobeerd maar helaas is het nog niet gelukt
ik hen nog steeds onder behandeling bij gynaecologie word zo moe van echt,
Ik kom zelf uit een groot gezien. Alle broers en mijn zusjes hebben kinderen en ik niet ik ben blij voor hun daar niet van maar heb wel een gevoel van verdriet dat ik niks heb
maar goed wat moet ik doen afwachten maar tot god mijn het wel geeft daarom wens ik alle mijn zusters heel veel sterkte.
Jacqueline, 2012-10-17
( +1 )

Hallo allemaal
ik ben 25 jaar ik ben nu al langer dan een half jaar bezig om zwanger te woden maar het lukt maar niet ik heb al een zoontje van 15 maanden en we wille er graag nog 1 bij maar elke maand weer word ik ongestelt ik word hier zo onzekker van wat kan dit zijn weet iemand het of ken iemand een tip geven ?
wie kan mijn helpen . ik word hier zo verdrietig van
ik hoop dat iemand me kan helpen
Aloysia, 2012-10-25
( 0 )

Hallo, ik ben 25 jaar.
ik wil zwanger worden, maar tog menstrueer ik. dus het lukt mij ook niet.
wat moet ik doen??????
Saaia, 2013-01-30
( 0 )

Ik wil zwanger worden, ik ben 3 jaar getrouwd. dus het lukt mijn ook niet

Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl