X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Ik ben 5 weken zwanger en hij wilt het niet.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van selina selina Auteur op infoyo sinds
24 December 2010


Bekijk het profiel van selina
Datum: 08-12-2010
Auteur: Selina
Hij zegt je moet het weg laten halen de eerste was ook niet gepland. Ik zei al dus je wou haar dus ook niet.Zo moest ik het niet zien. Zegt hij.

Ik ben zwager van onze tweede kindje we hebben al een dochter samen van 1 1/2 jaar.
Ze was niet gepland maar na veel praten wou hij er toch voor gaan.
Nu ben ik dus weer zwanger ik ben ook niet echt pietje precies met de pil dit weet hij ook. Ik heb de mornig afterpil gehaald en waar hij bij was ingenomen.
Daarna zei ik dat we het met condoom moetsen doen, omdat ik nu de pil niet wou slikken, omdat ik wou afwachten tot ik ongesteld zou worden en hem dan weer innemen. We vreeen en ik zei nog tegen hem wel met condoom na een tijdje kwam hij toch in mij klaar. Met als resultaat ik ben nu zwanger van die vrijpartij althans dat denk ik. Hij wilt het absoluut niet geen denken aan ik moet het laten weghalen hij zei tegen mij je hebt de mornig afterpil te laat ingenomen (44 uur) na het onveilige seks maar op het doosje stond het kan ingenomen worden tot 72 uur dus hij geeft mij de schuld . We wonen wel klein er is eingelijk geen plek voor een tweede kindje hij verdient veel en zelf heb ik ook werk. 
Ik weet wat ik wil ik kan het niet over mijn hart krijgen om het kindje (vruchtje) weg te laten halen.  En hij wilt het absoluut niet. HELP HELP ik weet het niet meer  :(

Reacties op dit artikel
Anne, 2010-12-08
( +1 )

Hi,

Ik zou het nooit weg laten halen zeker niet als je dat niet wil, daar zal echt heel veel verdriet van komen.. en ruimte in een huis moet je nooit zien als dat het niet kan...
Ga ervoor!!!!

x
Paulbakker, 2010-12-08
( +1 )

Hallo,
Voor een deel ben ik het met Anne eens.
Het wordt alleen lastiger als je man (vriend) je de keus laat tussen hem of het tweede kindje. Ook ik zou voor het kind kiezen, maar een buitenstaander heeft makkelijk praten natuurlijk. Ik wens je sterkte en wijsheid toe.
Pitoe, 2010-12-18
( 0 )

Lieve Selina,
ik ben net oma geworden van een van mn dochters.ik heb ook een zoon,dus drie kinderen.ik ben 54jaar.ik zou je bijna willen smeken,...laat het kindje NIET weghalen,ook niet als je partner het kindje niet wil.je zult het je hele leven met je mee dragen als je een abortus neemt.het kindje is niet zomaar iets je hebt het gekregen.en het is niet eerlijk tegenover dat nieuwe wonder om het niet te laten leven.je wilt het zelf ook houden heb ik begrepen.volg je hart selina.laat dit lieve kindje komen het komt allemaal goed echt waar.ik krijg gewoon kippevel en word emotioneel.de baby van mn dochter is ook zo mooi en lief.nogmaals volg je hart ik hoop dat het kindje toch geboren gaat worden.je hebt al een kindje dus je weet wel hoe het allemaal voelt.ik stek een kaarsje voor je aan en hoop dat je dit leest.hel veel sterkte en tegen je man wil ik zeggen,als je van selina houd,hoe kun je dit dan van haar verwachten.het is ook jou kindje.denk er eens over na en ik hoop dat je een goede beslissing neemt.heel veel sterkte en een kusje op je buik.ik heet eigenlijk petra.missch lees ik nog eens iets over hoe het met je is.liefs petra.
Renate1989, 2011-01-05
( 0 )

Kies voor je kindje...Kies voor jezelf
Selina, 2011-01-05
( 0 )

Hoi hoi,

Ik wou even zeggen dat ik het heel lief vindt dat jullie me begrijpen/steunen.
Dank jullie wel.
Maar wat ik echt leuk vindt om te vertellen is dat ik het kindje hou en dat mijn man er ook ervoor wilt gaan zegt hij. Hij moet nog wel wennen heb ik het idee, want hij is nog niet echt blij Maar dat heeft zijn tijd nog nodig denk ik.
Het waren wel echt 4 zware weken in onzekerheid.
Maar ik ben blij en hoop dat alles goed gaat komen ik ben nu 9 weken en heb echt zin in zwanger zijn.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl