X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Mens en gezondheid" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


ik ben (waarschijnlijk) ruim 6 weken zwanger en zit in twee strijd

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van indewar indewar Auteur op infoyo sinds
18 Januari 2011


Bekijk het profiel van indewar
Gerelateerde artikelen ik ben ruim 6 weken zwanger en zit...
Datum: 24-01-2011
Auteur: Indewar
Ik zit zelf in een twee strijd! Ik ben zelf 32 jaar heb al 3 kids ( van 1 vader) en ben ruim 3 en een half jaar gescheiden. Ik heb nu ruim een half jaar een lat relatie omdat ik niet toe was aan een "vaste" relatie en ik mijn kinderen niet de dupe wilde laten worden van het feit dat zij zich aan iemand zouden hechten waar ik een relatie mee heb en dat het uiteindelijk niets wordt.Nu ben ik dus geheel onverwachts zwanger ondanks de voorzorgmaatregelen.Bron: Infoyo - Deel je kennis

tweestrijd abortus waar ik op tegen ben of toch de zwangerschap doorlopen

Ik zit zelf  in een  twee strijd! Ik ben zelf 32 jaar heb al 3 kids ( van 1 vader) en ben ruim 3 en een half jaar gescheiden. Ik heb nu ruim een half jaar een lat relatie omdat ik niet toe was aan een "vaste" relatie en ik mijn kinderen niet de dupe wilde laten worden van het feit dat zij zich aan iemand zouden hechten waar ik een relatie mee heb en dat het uiteindelijk niets wordt.
Nu ben ik dus geheel onverwachts zwanger ondanks de voorzorgmaatregelen. Het gevalletje van voorvocht is dus al voldoende om zwanger te worden meisjes onthoud dat goed! Ik wist dat wel maar in het heetst van de strijd vergeet je dat heel even en kom je te laat er achter dat het condoompje er al in beginsel omheen had gemoeten.

Nu ben ik persoonlijk heel erg tegen Arbortus maar zit nu in een twee strijd! Ik heb iets meer als een half jaar geleden baarmoederhals kanker gehad en ben daar aan geholpen ook heb ik maar 1 ijerstok die werkt de andere is helemaal verschrompeld. Ik loop heel streng onder controle bij de oncoloog en gyneacoloog. Daarnaast heb ik ook cps en epilepsie. Ik weet nu niet wat te doen. Het is in mijn geval een medisch verhaal en een persoonlijk verhaal.
Mijn partner is nog niet op de hoogte omdat hij in het buitenland werkt en je dit niet via msn of telefoon gaat vertellen plus dat het natuurlijk geen echte vaste relatie is. Daarnaast heb ik al 3 kids en heb ik het fincieel niet gemakkelijk. Ik blijf ondanks alles abortus persoonlijk als moord zien maar twijfel toch ook of ik de zwangerschap door moet zetten. Ik weet het echt niet meer! Ik vind het echt heel erg moeilijk en vind het naar om te horen dat andere mensen gewoon zomaar even een abortus laten plegen. En al zei ik altijd: dan had je je benen maar bij elkaar moeten houden en had je maar op moeten letten maar nu zit ik dus met hetzelfde probleem. de voors en tegen blijven bij lijnrecht tegenover elkaar staan. Das echt goed balen
In mijn hoofd is het nu een grote chaos
Groetjes

Reacties op dit artikel
Anne rijsdijk, 2011-02-03
( +1 )

Als ik je verhaal zo lees dan heb je diep in je hart volgens mij al een keuze gemaakt.
Het zal niet makkelijk worden maar waar er 3 eten kunnen ook 4 eten.
Stom gezegde want een kind kost ontzettend veel geld, maar er zit een kern van waarheid in.
Ik weet te weinig van je situatie omtrent je ex, huidige relatie, kinderen, enz maar als ik zo naar je medische geschiedenis kijk en zie dat je nog maar 1 werkende eierstok hebt, is dit een klein wondertje dat je ondanks condoom (oke iets te laat omgedaan) toch zwanger bent geworden.
Ik zou zeggen: ga ervoor, geniet van je zwangerschap en voor ieder probleem is een oplossing te vinden.
Wij hebben het ook niet breed maar als de financiele crisis weer erg in mijn hoofd spookt en ik mij erg zielig vindt dat ik geen leuke dingen kan doen met mijn kids, dan bedenk ik weer dat ik iedere dag nog eten op de plank heb en een dak boven mijn hoofd.
Ik wijk geloof ik af maar ik hoor in je verhaal sterk dat je abortus eigenlijk niet wil, doe het dan ook niet, dan krijg je er spijt van.
Problemen zijn er om opgelost te worden, ga ervoor.
Succes
Leo, 2011-02-24
( 0 )

Beste Indewar,

wanneer je zo vol twijfels zit en het voornamelijk medische problemen zijn waar je tegenop kijkt, waarom ga je dan niet praten met je arts ? Die zal je veel meer over de eventuele risico's kunnen vertellen. Wat je vriend betreft ; natuurlijk dient die te weten dat hij vader wordt. Of hij dat wil is een tweede. Hoe dan ook ; overleg het met hem en met je arts.

Ik wens je veel sterkte en wijsheid,

Leo.
Jessica, 2013-10-21
( +1 )

Wat heb je uiteindelijk beslist? Of wat is er gebeurd?
Laat het ons eens weten?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl